Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - یک مقام مسئول کارگری بکارگیری نیروهای تازه نفس و آماده کار را در ورودی های تامین اجتماعی اثرگذار دانست و با تاکید بر ترمیم حقوق و دستمزد کارگران و بازنشستگان گفت: اگر کارگر و بازنشسته تامین باشند و دریافتی آنها هزینه های زندگی را پوشش دهد دیگر در شصت سالگی و بعد از بازنشستگی دنبال شغل دوم و سوم نمی روند تا امورات زندگیشان بچرخد!
به گزارش خبرگزاری آریا ، فتح‌الله بیات با تاکید بر اهمیت دخل و خرج های تامین اجتماعی و شفاف سازی آن اظهار کرد: یکی از موضوعات مهمی که از وزیر کار انتظار داریم مورد توجه قرار دهند، بحث ورودی خروجی های سازمان تامین اجتماعی و شفاف سازی دخل و خرج های آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متاسفانه امروز میزان ورودی های سازمان و حق بیمه ها در حال کم شدن است و به تبع آن اشتغال هم کاهش پیدا کرده است؛ از آن طرف نیروهای قدیمی بسیاری داریم که هنوز بازنشست نشده یا بازنشسته شده اند ولی به جای آنها نیروی جدید به کار گرفته نمی‌شود.
وی گفت: باید نیروهای تازه نفس و جدید وارد این چرخه شوند تا از این طریق هم اشتغالزایی به وجود آید و هم ورودی های بیمه در تامین اجتماعی تقویت شود.
بیات خاطرنشان کرد: طرح هایی مثل افزایش سن بازنشستگی که جز افزایش استرس و فشارهای روانی برای نیروی کار و خانوار نتیجه ای به دنبال ندارد اشتباه است، به جای این طرح ها باید نیروهای قدیمی از چرخه خارج شوند و نیروهای تازه نفس و جدیدتر به این مجموعه اضافه و به کار گرفته شوند تا با اشتغال جدید و افزایش پرداختی های حق بیمه، سازمان متحول شود.
این مقام مسئول کارگری در پاسخ به این پرسش که چرا بسیاری از افراد پس از بازنشستگی هم دنبال کار هستند و در چند جا مشغول کار می شوند؟ اظهار کرد: متاسفانه مخارج زندگی بالا رفته و تامین هزینه ها دشوار شده است. نیروهای بازنشسته ای که اکنون می بینیم در دو یا حتی سه شغل کار می کنند به این دلیل است که هزینه های زندگی آنها با حقوق و دریافتی فعلی تامین نمی شود و ناچار می شوند بعد از هم بازنشستگی هم کار کنند.
وی ترمیم حقوق و دستمزد کارگران و بازنشستگان را خواستار شد و گفت: اگر این اتفاق بیفتد و دریافتی کارگر و بازنشسته هزینه های زندگی آنها را پوشش دهد دیگر در شصت هفتاد سالگی و بعد بازنشستگی دنبال شغل دوم و سوم نمی روند که امورات زندگیشان بچرخد.
بیات افزود: تامین اجتماعی در این شرایط نامساعد اقتصادی باید یک فکر اساسی بکند و به اشتغال نیروهای جوان آماده کار و ترمیم حقوق و دستمزد بازنشستگان توجه کند.
رئیس اتحادیه کارگران قراردادی و پیمانی در پایان بر لزوم ساماندهی قراردادهای کار تاکید کرد و گفت: امروز جوان فوق لیسانس و لیسانس مملکت به کار گرفته می‌شوند ولی پایه مزد برای آنها محاسبه می‌شود در حالی که این کار منصفانه نیست و به ضرر سازمان تامین اجتماعی است. مجموع دریافتی کارگر نسبت به سابقه، شغل، مدرک و مسئولیتهایش باید در حق بیمه لحاظ شود تا در ورودی سازمان تاثیر بگذارد و سازمان بتواند با قدرت عمل بیشتری در خصوص بازنشستگی افراد اقدام کند و در مقابل نیروهای کار جوان و آماده به کار را به خدمت بگیرد.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: تامین اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۸۳۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراهم شدن امکان نامنویسی غیرحضوری افراد تبعی بیمه‌شده و مستمری‌بگیر اصلی

درحالی‌که تا چندی پیش، افراد بیمه‌شده و مستمری‌بگیر تأمین‌اجتماعی، برای هرگونه تغییر در افراد تحت تکفل خود، نیازمند مراجعه حضوری به شعب و کارگزاری‌های این سازمان و ارائه حضوری مدارک و اسناد موردنیاز بودند، با توسعه خدمات غیرحضوری این سازمان، اکنون این امکان فراهم شده است تا از طریق استعلام برخط از ثبت احوال یا بارگزاری مدارک مورد نیاز در سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین‌اجتماعی به نشانی es.tamin.ir، افراد تحت تکفل واجد شرایط خود را به‌عنوان افراد «بیمه‌شده تبعی» زیر پوشش بیمه‌ای خود قرار دهند.

براساس این گزارش، درخواست نامنویسی غیرحضوری افراد تبعی، یکی از امکانات سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین‌اجتماعی است که بیمه‌شدگان، مستمری‌بگیران بازنشسته و ازکارافتاده کلی تحت پوشش خدمات این سازمان می‌توانند با استفاده از آن، بدون مراجعه به شعب یا کارگزاری‌های رسمی سازمان، نسبت به ارائه درخواست به‌منظور نامنویسی افراد تحت تکفل خود اقدام نمایند.

بر اساس این گزارش، بیمه‌شده یا مستمری‌بگیر تأمین‌اجتماعی، می‌تواند اعضای درجه یک خانواده تحت تکفل خود را در صورت دارا بودن شرایط قانونی، به‌عنوان بیمه‌شده تبعی ثبت کند تا این افراد نیز به تبع فرد بیمه‌شده اصلی، از خدمات درمانی و برخی خدمات بیمه‌ای سازمان تأمین‌اجتماعی استفاده کنند.

روابط‌عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی به نقل از اداره‌کل امور نامنویسی و حساب‌های انفرادی معاونت بیمه‌ای این سازمان اعلام کرده است در زمان بررسی درخواست نامنویسی غیرحضوری افراد تبعی در سامانه خدمات غیرحضوری این سازمان، نسبت افراد تبعی مورد نظر، به‌صورت برخط از پایگاه ثبت احوال استعلام می‌شود و اگر این نسبت تائید نشود، اجازه ثبت درخواست داده نخواهد شد. مثلاً در حین ثبت درخواست در مورد افزودن همسر، وقوع عقد از پایگاه ثبت احوال استعلام می‌شود و همچنین امکان ثبت درخواست در مورد فرزندان دختر بالای ۱۸ سال سن که مطابق استعلام برخط از پایگاه ثبت احوال، ازدواج کرده‌اند، مقدور نیست. علاوه بر این برای تکمیل مراحل نامنویسی غیرحضوری در مورد فرزندان پسر بالای ۱۹ سال سن، به ثبت گواهی اشتغال به تحصیل معتبر از مراکز دانشگاهی نیاز است.

براساس این گزارش، به‌منظور تحت کفالت قرار دادن پدر، مادر و شوهر، متقاضی باید ابتدا نسبت به ارائه درخواست بررسی کفالت اقدام کند که در صورت تأیید کفالت، نامنویسی فرد تبعی به‌صورت خودکار صورت می‌پذیرد. البته باید سن پدر و شوهر بالای ۶۰ و سن مادر بالای ۵۵ سال باشد، در صورت نداشتن شرایط سنی، وجود گواهی ازکارافتادگی از کمیسیون‌های پزشکی سازمان در مورد آنها الزامی است و در هر صورت، وجود گزارش و تأیید بازرس تأمین‌اجتماعی مبنی بر کفالت آنان توسط بیمه¬شده یا مستمری‌بگیر، ضروری است.

بیمه‌شده یا مستمری‌بگیر تأمین‌اجتماعی که قصد دارد همسر یا فرزندان خود را به شکل غیرحضوری، تحت پوشش بیمه‌ای خود درآورد، باید این ۶ مرحله را به ترتیب انجام دهد: در گام نخست، متقاضی (بیمه‌شده اصلی یا مستمری‌بگیر)، باید وارد سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین اجتماعی به نشانی اینترنتی es.tamin.ir شود و در صورتی‌که فاقد حساب کاربری دراین سامانه باشد، با استفاده از گزینه «ثبت‌نام» می‌تواند نسبت به ایجاد حساب کاربری اقدام کند.

متقاضی پس از ورود به این سامانه، از منوی بیمه‌شدگان، خدمات نامنویسی، مشاهده و ثبت افراد تبعی توسط بیمه‌شده اصلی، وارد محیط درخواست غیرحضوری نامنویسی افراد تبعی می‌شود. سپس با انتخاب گزینه «اضافه کردن فرد تحت پوشش جدید» و وارد کردن کد ملی، تاریخ تولد و نسبت فرد تبعی و فشردن کلید «دریافت اطلاعات از ثبت احوال» اطلاعات فرد تبعی نمایش داده می‌شود. در صورت صحت اطلاعات دریافت‌شده از ثبت احوال، متقاضی باید نسبت به وارد کردن اطلاعات شهر محل تولد، شهر محل صدور و شعبه بیمه‌پردازی بیمه‌شده اصلی و بارگذاری مستندات مورد نیاز و فشردن کلید «تأیید و ادامه» اقدام کند. درصورتی‌که افراد تبعی قبلاً تحت کفالت بیمه‌شده اصلی نامنویسی شده باشند، صرفاً با فشردن کلید «به‌روزرسانی»، اطلاعات افراد تبعی در شعبه جدید به‌روزرسانی می‌شود.

گفتنی است به‌منظور نامنویسی غیرحضوری افراد تبعی با درخواست بیمه‌شده یا مستمری‌بگیر، در برخی موارد لازم است تا تصویر برخی اسناد مورد نیاز مانند تصویر صفحات اول و دوم شناسنامه در مورد پدر، مادر، همسر یا شوهر و فرزندان دختر بالای ۱۸ سال سن؛ تصویر صفحه مربوط به ثبت مراتب وقوع عقد در سند ازدواج زوجین در مورد همسر یا شوهر؛ تصویر گواهی اشتغال به تحصیل در مورد فرزندان پسر بالای ۱۹ سال سن در سامانه بارگزاری شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاون

دیگر خبرها

  • شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی
  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • فراهم شدن امکان نامنویسی غیرحضوری افراد تبعی بیمه‌شده و مستمری‌بگیر اصلی
  • شاکری: تامین اجتماعی آمار بیمه کارگران ساختمانی را شفاف ارائه دهد + فیلم
  • در گردهمایی کارگران چه گذشت؟
  • سی سخت میزبان المپیاد کوهنوردی سازمان تامین اجتماعی کشور
  • بازنشستگی ۵۵۲ مددجوی کمیته امداد بوشهر با پرداخت ۱۰ سال بیمه
  • شهرداری به دنبال کاهش آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا
  • با سفارش نمی‌توان مأموریت مبارزه با فساد را دنبال کرد
  • نامه سرگشاده محمد قوچانی به سازمان تامین اجتماعی